Вила “Олга” Рафаиловићи

Вила “Олга” се налази у Рафаиловићима на само 100 метара од морске обале. Рафаиловићи су мало рибарско место у Црној Гори у близини велике Бечићке плаже дуге 2000 метара. Плажа се одликује најфинијим песком и кристално чистим морем.

Бечићка плажа је 1936. године у Паризу награђена као најлепша природна плажа у Европи. Рафаиловићи имају марину за јахте, глисере и чамце. Медитеранска клима са преко 200 сунчаних дана годишње представља одличну препоруку у туристичкој понуди овог лепог месташца. Од Будве пешке 3 км, пешачком стазом која се протеже уз саму обалу.Туристичким возићем још и брже. Свети Стефан је на дохват руке, удаљен само 2 км. Свакога дана је организован превоз бродићима до Св. Стефана, Будве, Краљичине плаже и свих осталих плажа у околини.

Смештена у пределу окруженом зеленилом, вила “Олга” представља оазу мира идеалну за породични али и индивидуални одмор.

Вила се протеже низ улицу која је притока главне будванске магистрале. Од погледа на плаветнило морске површине застаје дах и рађа се жеља да се опет дође макар само гледања ради.

Рафаиловићи, старо насеље, угњеждени су на другом крају Бечићке увале. Песковите плаже повремено су испрекидане каменитим стенама, својеврсним украсима. Изнад старог језгра Рафаиловића на каскадама се уздиже ново насеље. Стари обални Рафаиловићи диче се и палатама, али и својим пореклом рибарског места, о чему сведоче силна ресторанска имена и менији.

Контакт:
Вила “Олга”, Рафаиловићи,
+382 33 471 021,
+382 67 369 804

vilaolga.rafailovici@gmail.com

ТЕКСТ И ФОТОГРАФИЈЕ: ВИЛА “ОЛГА”, РАФАИЛОВИЋИ www.vilaolga.com